| CHAMPAGNER-DINNER |
16. August 2024
5 gang inkl. apéro & amuse 169
5 course incl. aperitif & amuse 169
| APÉRO |
Feuillatte Réserve Exclusive Brut
| AMUSE-GUEULE |
tatar von avocado & ziegenkäse
confierte honigtomate | sauerampfer
avocado & goat cheese tartare
confit honey tomato | sour sorrel
| I GANG · I COURSE |
3 austern „fin de claire marennes“
cheddar-schnittlauch-pumpernickel | schalotten-vinaigrette
3 oysters „fin de claire marennes“
cheddar-chive-pumpernickel | shallot vinaigrette
Feuillatte Organic Extra Brut
| II GANG · II COURSE |
parmesan-trüffelsüppchen
parmesan truffle soup
Feuillatte Millésieme Blanc de Blanc 2018
| III GANG · III COURSE |
carpaccio vom kalb
limetten-petersilien-emulsion | kräutersaitlinge | wildkräuter
veal carpaccio
lime & parsley emulsion | herb seedlings | wild herbs
Feuillatte Grand Cru Millésieme Blanc de Blanc 2015
| IV GANG · IV COURSE |
rinderfilet von der norddeutschen färse
pinot noir jûs | zuckerschoten | küchlein von der kartoffel
beef fillet from the north german heifer
pinot noir jûs | sugar snap peas | potato cakes
Feuillatte Grand Cru Millésieme Blanc de Noir 2014
| V GANG · V COURSE |
traubensorbet & rohlmilchkäse
früchtebrot | mango chutney
grape sorbet & raw milk cheese
fruit bread | mango chutney
Feuillatte Réserve Exclusive Brut Rosé
Begrenztes Platzangebot. Bitte reservieren Sie hier.
Limited space available. Please make a reservation here.