| SILVESTER GALA-DINNER |
31. Dezember 2021 | ab 1830 Uhr
| APÉRO · APERITIF |
g.h. mumm grand cordon champagner
| I. GANG · I. COURSE |
amuse-bouche
| II. GANG · II. COURSE |
mosaik vom ora king lachs
muscheln | meerestrauben
mosaic of the ora king salmon
mussels | sea grapes
| III. GANG · III. COURSE |
zweierlei vom sellerie
bio-ei | schwarzer trüffel
two kinds of celery
organic egg | black truffle
| IV. GANG · IV. COURSE |
sorbet von der aprikose
aprikosenragout | champagner g.h. mumm grand cordon
sorbet from apricot
apricot ragout | champagne g.h. mumm grand cordon
| V. GANG · V. COURSE |
rosa gegrillter rücken vom wagyu
kartoffeln in cremig & knusprig | jus
pink grilled loin from wagyu
potatoes in creamy & crispy | jus
| VI. GANG · VI. COURSE |
morello kirsche
valrhona schokolade
morello cherry
valrhona chocolate
Wir reichen zum Menü eine ofenfrische Brotauswahl mit Dreierlei. Menü inkl. Apéro „G.H. Mumm Grand Cordon Champagner“ – 175 Euro. Korrespondierende Weinempfehlung – zusätzlich buchbar – 75 Euro.
We serve an oven-fresh selection of three kinds of bread with the menu. Menu including aperitif “G .H. Mumm Grand Cordon Champagne ” – 175 euros. Corresponding wine recommendation – can also be booked – 75 euros.